کد خبر 280920
۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۹

تجلیل از ۳۹ همکار رزمنده در دیدار صمیمی شهردار منطقه ۵

تجلیل از ۳۹ همکار رزمنده در دیدار صمیمی شهردار منطقه ۵

همزمان با فرارسیدن هفته دفاع مقدس، محمدرضا پوریافر شهردار منطقه ۵ در دیداری صمیمانه با ۳۹ تن از همکاران رزمنده دوران دفاع مقدس حضور یافت.

به گزارش حیات به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۵، در این نشست محمدرضا پوریافر شهردار منطقه با تقدیر از ایثارگری و فداکاری رزمندگان، گفت: خدا را شاکریم که این توفیق را به ما داد تا در جمع ایثارگران و همکاران رزمنده حاضر شویم. در همین اخیر جنگ 12 روزه هم حضور و ازخودگذشتگی امثال شما در سازمان اثرگذار بود. شما بزرگواران با گذشتن از زندگی و عزیزانتان، در راه جهاد و دفاع از میهن قدم نهادید و این روحیه والا، سرمایه ای بی بدیل برای این سرزمین است.

شهردار منطقه ۵ افزود: جنگ، صحنه ای برای شناخت مردان راستین است و حضور شما در دفاع از انقلاب و میهن، کاری سترگ و ماندگار بود. برکت وجود شما باعث شد حتی یک وجب از این سرزمین جدا نشود و امروز نیز صفا و حضور ارزشمندتان در خانواده و سازمان، الگویی برای همگان است.

پوریافر در پایان ادامه داد: عزیزانی که در دوران دفاع مقدس با جان‌فشانی از آرمان‌های انقلاب اسلامی حراست کردند، امروز نیز با همان روحیه ایثار و تعهد، در سنگر خدمت‌رسانی به شهروندان و در مسیر توسعه و آبادانی شهر، نقش‌آفرینی می‌کنند. بی‌شک حضور این عزیزان در مجموعه شهرداری، نه تنها افتخاری بزرگ، بلکه سرمایه‌ای گران‌بها برای انتقال فرهنگ ایثار، تلاش، و وجدان کاری به نسل جوان است. تلاش‌های بی‌وقفه شما همکاران گرامی در عرصه مدیریت شهری، ادامه همان راه پرافتخاری است که در میدان‌های جهاد آغاز شد.

در ادامه این برنامه، با اهدای لوح تقدیر و شاخه گل، از ۳۹ همکار ایثارگر منطقه تجلیل شد.

این دیدار با حضور اسماعیل قضاتلو معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه، علیرضا رئیسی مدیر اداره امور ایثارگران، و حسین هاشمی مزینانی فرمانده بسیج حوزه شهید چمران منطقه، همراه بود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha